Over Melissa

-

Voor wie mij nog niet kent

Mijn naam is Melissa de Leest ik woon in Apeldoorn met mijn man en 2 dochters.   

Na jarenlange ervaring in de zorg ben ik sinds vorig jaar de trotse eigenaar van Cupping and Health. Ik werk naast cuppingandhealth nog op de huisartsenpost als triagist en spreekuurondersteuner.

Nadat ik diverse cursussen en scholingen heb gevolgd heb ik nu de kennis om jou te helpen je lichaam weer in balans te krijgen.  

Transformational Cupping is een techniek als geen ander. Door middel van manuele therapie, cupping en detoxen werk je op meerdere lagen in de huid.  Hierdoor worden hele mooie resultaten behaald. 

Zelf had ik al jaren hoofdpijnklachten en migraine, maar door Transformational Cupping heb ik amper klachten meer.

Hoe fijn is het om pijnklachten en andere lichamelijke klachten te verminderen of verhelpen.   

Bij Cupping and Health kunt u terecht voor diverse klachtverbeterende en huidverbeterende behandelingen.

Naast de lichaamsbehandelingen ben ik gecertificeerd mindfulness ( MBSR ) coach.

Ook voeding speelt hierbij een essentiële rol.

Wilt u ook vermindering van pijnklachten, vermindering van striae of littekens, een mooiere stralender huid, af van cellulite of andere ongemakken?

Maak uw afspraak gemakkelijk online, bel, mail of app en wie weet zie ik uw snel bij mij in de praktijk. 

Voor vragen kunt u mij ook bellen, appen, mailen of het contactformulier op de website invullen.

Liefs Melissa

Waarom kiezen voor Cupping and Health

Expertise in specifieke technieken

Ik ben gespecialiseerd in verschillende behandelingen. Ik heb de expertise om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ik werk efficiënt en doelgericht. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te zijn van de beste behandelingen.

Rustgevende en comfortabele ruimte

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich comfortabel voelen tijdens hun behandeling. Daarom heb ik tijdens de behandelingen een diffuser met de etherische oliën van Doterra aanstaan. Mijn behandeltafel is verwarmd en de praktijk straalt rust en ontspanning uit.

Professionele en vriendelijke service

Ik streef ernaar om elke klant een professionele en vriendelijke service te bieden. Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak en ontspannen voelen vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u vertrekt.

Tevreden klanten en mooie resultaten

Of u nu van een pijnklacht af wilt, je energieker wilt voelen of voor cosmetische doeleinden komt. Ik geef altijd een behandeling die bij jou past. Volg mij op instagram voor acties en resultaten.